top of page

Winterdroom Brasschaat 2023 - 2024

kasteel nieuwithof 

WITHOF_LOGO_ONTWERP_wandeling.png

Ben je nog op zoek naar een unieke eindejaarsbelevenis voor je medewerkers? In ons verwarmd en overdekt out door restaurant kan je gezellig samen tafelen. Op het menu: gourmet en kaasfondue op Ofyr-vuren. Onze winterbar naast het restaurant is de perfecte plek voor een receptie. Wil je graag nog een tikkeltje extra? Neem dan deel aan onze lichtwandeling!

Winterdroom Brasschaat 2022 - 2023

Winterdroom Logo .jpg
20221202-Winterdroom-Webres-MatsPalinckx-9.jpg

Winterdroom Brasschaat is de nieuwe naam van het BrasSCHAATST winterdorp. Op vrijdag 2 december zal de feestelijke opening van het winterconcept plaatsvinden. We behouden de gezellige sfeer van het winterdorp en zetten extra in op beleving rond de nieuwe, overdekte rolschaatspiste.

We zetten zoals steeds in op een gezellig en sfeervol concept. Ook blijven we nauw samenwerken met onze lokale partners. 6 Brasschaatse horeca-uitbaters zullen kwaliteitsvolle food- en drinkstanden uitbaten op de Winterdroom. Ook de winterkermis tekent opnieuw present in het geheel.

BREED BEREIK

Met de rolschaatspiste slaan we in 2022 een nieuwe weg in. We zetten in op een sport met een breed bereik die voor iedereen toegankelijk is. Voor jongeren is roller skating trouwens een knipoog naar de populaire Netflixserie Stranger Things. Met de plaatsing van een feeërieke lichttunnel - waar iedereen door kan skaten - zetten we extra in op beleving.

OPENING NIGHT 2 DECEMBER

Op vrijdag 2 december 2022 opent Rollerschool Brasschaat de rolschaatspiste van Winterdroom Brasschaat met een heus winterspektakel. Niet minder dan 75 schaatsers brengen je helemaal in de juiste stemming met hun prachtige choreografieën. Muziek, kostuums en belichting doen de rest. Kom langs, neem een glühwein of ander lekkers aan de drank- en eetstanden, geniet gratis van de voorstelling en bind nadien zelf de schaatsen aan.

Winterdroom Brasschaat zal van 2 december tot 8 januari vijf weken lang plaatsvinden op de evenementenweide Hemelhoeve in Brasschaat.

Ontdek hier alles over de rolschaatspiste van Winterdroom Brasschaat.

Uren schaatsbaan

Nieuws

Winterdroom brasschaat rolschaatsen.webp

"Zin in een portie kerstmagie? Dan kan je nog tot en met zondag 8 januari langsgaan bij Winterdroom Brasschaat op de evenementenweide in het gemeentepark. Dé attractie vormt een rolschaatsbaan met een feeërieke lichttunnel. Rondom de piste vind je gezellige kerstchalets."

Ewoud Meeusen, HLN

bottom of page