top of page
E10M_1.jpg

LAAGWATER MYSTERIES

Ga met je bedrijf en collega's een outdoor teambuilding aan. In onze originele mysterie-concepten zorgen wij voor een een unieke spelervaring. Is jullie team hecht en capabel genoeg om het mysterie te ontrafelen?

Door samen de uitdagingen aan te gaan komen jullie als een sterker team uit deze dag en ontstaan verhalen om nog lang over na te praten.

Mysterie van de E10 plas

Deelnemers: 13 - 25pers

Duur: 3u - 4u & cava 

Locatie: E10 plas, Brasschaat (outdoor)

Kostprijs: 2000 euro excl. btw 

Verhaal:

 

Een dorpslegende geeft aan dat er in het verleden een auto in de E10 plas is gereden. Deze auto zou betrokken geweest zijn bij een diamantroof. Kan jullie team het mysterie ontrafelen?

 

Het mysterie oplossen neemt een drietal uur in beslag. Na afloop voorzien we een cava aperitief met versnaperingen om gezellig na te kaarten.

E10M_13.jpg

Mysterie van Fort 9

Deelnemers: 6 - 25pers

Duur: 2u - 3u & cava 

Locatie: Fort 8, Hoboken (outdoor)

Kostprijs: 35/pp euro excl. btw 

Verhaal:

 

Henri was een militair en ontwerper van de fortengordel rond Antwerpen die gerealiseerd werd in de jaren 1860. Jullie bevinden zich in de buurt van fort 8, het laatste fort van de binnenste gordel die afgewerkt werd in 1864. 

 

Tijdens de bouw hield Henri een dagboek bij waar al zijn informatie in staat over zijn levensprojecten.

Juist voor zijn dood verdween zijn dagboek. Er gaat een gerucht rond dat in het dagboek aan aanwijzing staat tot het mysterieuze 'Fort 9'.

 

Lukt het jullie om zijn dagboek terug te vinden en Fort 9 te ontdekken?

DJI_0022_edited.jpg

Teambuilding op maat

Deelnemers: Aantal doorgeven

Duur: Zelf te bepalen

Locatie: Naar keuze

Kostprijs: Te bepalen 

Wij maken teambuildings op maat. Vraag een vrijblijvend gesprek aan om samen iets uniek te creëren voor jullie bedrijf. Niets is onmogelijk!

LOGO FACEBOOK.png
bottom of page