FAQ

Veelgestelde vragen

SPEL

Wanneer worden we ter plaatse verwacht?


We raden aan om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. De uitleg voor het spel begint op het afgesproken tijdstip.
Hoelang duurt een escape game?


Het spel duurt tussen de 50 en 70 minuten. De specifieke lengte heb je zelf in de hand bij het spelen van De Laatste Rit. Na de voorziene tijd gaan de deuren vanzelf weer open. Lukt het jullie om tijdig met het geld aan de haal te gaan?
Zijn kinderen welkom in de escape room?


Ja, dat mag! Ze kunnen zelfs een leuke bijdragen leveren. Let wel op: ben je jonger dan 16 jaar, dan mag je de escape room enkel betreden in bijzijn van een volwassenen of een babysitter
Wees je er wel bewust van dat De Laatste Rit zich voornamelijk rond een tafel afspeelt. Jonge kinderen worden hier niet altijd even enthousiast van.
Wat gebeurt er als we niet verder kunnen?


Jullie worden op de voet gevolgd door onze spelbegeleider. Indien jullie niet verder kunnen dan zal hij/zij jullie verder helpen met hints op een beeldscherm.
Kan ik uit de kamer… of zitten we echt opgesloten?


Je kan ten allen tijde de kamer verlaten, maar het spel opnieuw betreden is echter niet mogelijk. Uw teamgenoten kunnen wel zonder problemen verder spelen.
Hoe weet ik dat mijn boeking is bevestigd?


Na het plaatsen van de boeking ontvang je een bevestigingsmail. Kijk zeker ook in je map ‘ongewenst/SPAM’. Ook krijgt u 24u vooraf een herinnering in je mailbox.
Kunnen er meerdere groepen tegelijkertijd terecht in Barn64?


Momenteel hebben wij slechts één spel ter beschikking. Het team dat als eerste speelt kan daarna eventueel genieten van een drankje op de site. Indien u dit wenst moet u een e-mail verzenden naar info@laagwater.be. Dan bezorgen wij jullie de nodige informatie.
Is de kamer toegankelijk voor zwangere vrouwen en rolstoelgebruikers?


De kamer vereist een kleine fysieke inspanning en is niet geschikt voor hoogzwangere vrouwen en rolstoelgebruikers. Daarnaast moeten er trappen gedaan worden om de escaperoom te bereiken.
Met hoeveel spelers mag ik deelnemen?


Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers.
De prijs van het spel blijft hetzelfde ongeacht of je met 4 of met 6 spelers komt.

Je kan aan 'De Laatste Rit' niet met meer dan 6 spelers deelnemen. De setting van het spel laat dit niet toe
Zijn er maatregelen betreffende Corona?


De escaperoom 'De Laatste Rit' heeft zeer veel aandacht voor het coronavirus. Het volledige verhaal speelt zich rond 1 tafel af waar een bubbel kan plaatsnemen. De deelnemers zitten op een afstand van 1,5 meter van elkaar.

Elke plek zal na het spel volledig ontsmet worden.

BEREIKBAARHEID

Kan ik in de buurt parkeren?


U kan gratis parkeren op de site van Barn64.
Is de escaperoom makkelijk te bereiken?


Onze escaperoom ligt vlak bij de afrit Sint-Job op de E19 richting Nederland. Er is morgelijkheid tot het parkeren van fietsen.

BETALING

Wat als ik geen Paypal, Bancontact of Creditkaart heb?


Geen enkel probleem! Stuur een mailtje naar info@laagwater.be met het moment van uw boeking. Dan bekijken wij verder wat de mogelijkheden kunnen zijn
Ik zou graag een escape room cadeau geven?


Stuur een mailtje naar info@laagwater.be. Wij bezorgen jou een unieke voucher die je kan inpakken als persoonlijk cadeau.
Kan ik betalen met mijn bankkaart?


Selecteer bij 'betalingsgegevens' Sofort (bankoverschrijving) of Bancontact.
Vervolgens zal je kunnen kiezen voor jouw bank en de betaling afronden.