top of page
delaatsterit - kleiner.png

De Laatste Rit.

Verhaal

Klaar voor de laatste rit?

Jarenlang werkte Robert als geldkoerier bij een lokale maatschappij. Na exact 40 jaar trouwe dienst mag hij eindelijk op welverdiend pensioen. 

 

Vandaag is het, na lang aftellen, zover: zijn laatste werkdag. Robert is klaar voor nog één rit met het geldtransport. En van deze laatste rit wil hij er één maken om nooit te vergeten...


Daarom nodigt hij jullie uit op zijn thuisbasis. Een oude hoeve die sinds mensenheugenis op de scheidingslijn tussen Brasschaat en Brecht ligt: Barn64. Want geef toe, zo'n laatste dag kan alleen gevierd worden met de nodige drankjes, toch?
 

Maar zijn jullie wel klaar voor De Laatste Rit?
Schrijf je dan nu snel in! 

De Laatste Rit is een spelconcept dat zich volledig afspeelt in café setting.
Je neemt plaats aan 1 tafel en krijgt 2 drankjes per persoon (inbegrepen) tijdens het spel.


Helemaal stilzitten? Nee dat is het zeker niet. Zowel in de tafel, rondom jezelf als in de volledige ruimte kunnen onverwachte bewegingen voordoen.

Robert_2.JPG
barn64_18.JPG
barn64_14.JPG
tafel.JPG

De Laatste Rit.

DEELNEMERS

4 - 6 spelers

De volledige escape-ervaring speelt zich af in een coronaveilige setting. Hierdoor kan er slechts deelgenomen worden met een groep tussen de 4 en 6 personen. Met meer is niet mogelijk.

PRIJS

€130

Voor de basisversie van het spel vragen we €130 per groep (incl drankjes*), ongeacht of je met 4 of 6 spelers komt. Maar als je goed speelt kan je met een deeltje van dit bedrag terug naar huis gaan...

DUURTIJD

50-70 minuten

De duurtijd van deze escapegame ligt niet vast. Afhankelijk van de keuzes in het spel zal de escapegame tussen de 50 en 70 minuten duren.

ESCAPE ROOM ALS CADEAU?

Koop hier je cadeaubon en wij leveren de bon in een fysiek formaat!

CADEAUBON2.png
tafel.JPG

STAYROOM?

Het volledige spel zal zich afspelen aan één tafel. 50 à 70 minuten stilzitten? Nee dat is het zeker niet. Zowel in de tafel, rondom jezelf als in de volledige ruimte kunnen onverwachte bewegingen voordoen. Be prepared! 

Hoe lang je in de kamer blijft heb je volledig zelf in de hand. Of we het dan geen escaperoom maar een stayroom moeten noemen? Misschien ...

BEREIKBAARHEID

Barn 64 is makkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of auto. Je kan vlot parkeren met de fiets of auto vlak naast het gebouw.
 
Kom je met de auto, neem dan de E19 afrit 'Sint Job' en volg de wegwijzering richting 
Brasschaat. Je komt het gebouw tegen na het eerste kruispunt op de rechterkant. 
 

LOGO FACEBOOK_bewerkt.png
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
  • Gray TripAdvisor Icon
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page