top of page
Brasserie de goede-klein.jpg

Brasserie de goede en de wraak van isaac

Verhaal

Zetten jullie Isaac schaakmat?

In 1992 studeerde een groepje studenten Latijn af. 30 jaar later komt hun groep, genaamd “Lapsus Calami” in een zeer gevaarlijke situatie terecht.

Na het ontwikkelen van een nieuw product aan de hand van een oude Latijnse tekst wordt de groep geconfronteerd met het verleden. Ondergedoken ontvluchtte de groep een eerder ontslagen lid met kwade bedoelingen.

Isaac heeft de groep zijn ontslag nooit vergeven en zoekt wraak. Afgelopen winter kwam hij op het spoor van hun nieuw product en de kracht hiervan. Hoewel er hierover nog heel weinig bekend is, gaan er geruchten rond dat Isaac het product ondertussen gebruikt als moordwapen onder de naam; Slangenklem.

 

Al snel wist hij 2 personen van de groep uit te schakelen. De andere 4 sloegen op de vlucht, maar niet zonder plan; een tegengif produceren. De laatste 4 leden van de groep zijn het laatst samengekomen in Brasserie de Goede waarna alle sporen ontbreken.

 

Durf jij de Brasserie te betreden op zoek naar overgebleven sporen?

tafel.JPG

De wraak van Isaac

DEELNEMERS

4 - 6 spelers

De volledige escape-ervaring is ontworpen voor 4 à 6 personen. Wensen jullie met een ander aantal te komen? Stuur ons eerst een mailtje om te zien wat er mogelijk is.

PRIJS

€115

Voor de basisversie van het spel vragen we €115 per groep, ongeacht of je met 4 of 6 spelers komt. Komen jullie met meer, rekenen wij een toeslag aan. 

DUURTIJD

60 minuten

Kunnen jullie binnen de 60 minuten zoveel mogelijk mensen redden? Zetten jullie de slechterik schaakmat?

ESCAPE ROOM ALS CADEAU?

Koop hier je cadeaubon en wij leveren de bon in een fysiek formaat!

CADEAUBON2.png
Laagwater_wachtkamer-16.jpg

Bar - Wachtruimte

Indien jullie vroeg toekomen bij ons of graag nog even met jullie team willen napraten, kan dit zeker! Wij hebben een gezellig ingeklede wachtruimte/bar waar je een drankje kan nuttigen.

BEREIKBAARHEID

Barn 64 is makkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of auto. Je kan vlot parkeren met de fiets of auto vlak naast het gebouw.
 
Kom je met de auto, neem dan de E19 afrit 'Sint Job' en volg de wegwijzering richting 
Brasschaat. Je komt het gebouw tegen na het eerste kruispunt op de rechterkant. 
 

LOGO FACEBOOK_bewerkt.png
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
  • Gray TripAdvisor Icon
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page